Събота, 11 Юли 2020
Официално бе открит обект „Спортно игрище и детска площадка в УПИ II, кв.45 по плана на гр.Неделино“
Facebook
Понеделник, 01 Юни 2020 14:28
sportnaVasilLevskiДнес, 01.06.2020г. официално бе открит обект „Спортно игрище и детска площадка в УПИ II, кв.45 по плана на гр.Неделино“.

Лентата на откритото съоръжение прерязаха кметът на община Неделино Боян Кехайов, Председателят на общински съвет-гр.Неделино, Главният архитект и представител на фирмата изпълнител.

Реализацията на проекта е със средства отпуснати чрез Постановление на Министерски съвет през миналата година, като общата стойност на строителните дейности възлизат в размер на 130 000лв.

sportnaVasilLevski2Пред присъстващите на официалното откриване на мероприятието, кметът на община Неделино подчерта, че това е дългоочаквано събитие за всички жители на нашия град, тъй като за проекта се говори от много години и въпреки обещанията, досега съоръжението не е било реализирано. Допълни, че обектът е минал през много препятствия, включително съдебни претенции за терена, подаване на жалби, с цел спиране и забавяне на строителните дейности и др., но въпреки всички тези недоброжелатели, това съоръжение е вече факт.
sportnaVasilLevski3Поздравление беше отправено по повод 1 юни – Международен ден на детето и на всички присъстващи деца бяха раздадени лакомства, осигурени от нашата съгражданка Жана Какалашева – управител на фирма „Шугар Ленд ООД“ гр.София.

По този начин децата на гр.Неделино получиха като подарък на 1 юни най-новата си придобивка, а именно комплексно, спортно и детско съоръжение в гр.Неделино.

В завършека на словото си кметът на община Неделино Боян Кехайов подчерта, че и за в бъдеще ще работи в интерес на своите съграждани, като след церемонията на новооткритият обект, веднага извърши проверка на новоизграждащата се детска площадка в двора на ДГ „Пролет“ по проект „Красива България“.
 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Юни 22, 2020

Покана за обществено обсъждане на необходимостта от поемане на…

На основание чл. 15 от Закона за общинския дълг и Наредба за условията и реда за провеждане на обществено обсъждане на проекти по чл. 4 и чл. 5 от Закона за… ...[още]
Юни 17, 2020

На 19.06.2020 г. Община Неделино организира пролетно почистване на…

Уважаеми жители на община Неделино, Уведомяваме Ви, че на 19.06.2020г. /петък/ Община Неделино организира пролетно почистване на следните участъци: Обществени… ...[още]
Юни 15, 2020

Възможност за финансиране на проекти, свързани със стопанска дейност,…

Агенцията за хора с увреждания /АХУ/ обявява конкурс за финансиране на проекти за започване и развитие на самостоятелна стопанска дейност на хората с… ...[още]

ОБЩИНА

Общински съвет

.