Петък, 22 Ное 2019
Отбелязваме Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия
Петък, 18 Ное 2016 10:30

 

ПРИЗИВ

 Уважаеми съграждани,

На 20  ноември  2016 г. отбелязваме Световния  ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

Нека отдадем дълбока почит към загиналите при пътни инциденти и да подкрепим онези граждани, които  са пострадали от загубата на свои близки.

Нека в памет на жертвите мобилизираме нашите усилия на всички нива  и поведем битка за  живота на пътя.Всеки един живот си заслужава.Да привлечем вниманието на семействата, учебните заведения, местните институции и неправителствени  организации и положим необходимите  усилия за налагане на нова култура в пътното движение, основана на знания, умения и уважение между хората.

Безопасността на движението е споделена отговорност и нейното повишаване не е по силите на нито една институция, колкото и мощна да е тя.

Затова днес призоваваме цялата общественост,всички граждани, институции и организации заедно да преосмислим  отношението си  към безопасността на движението , като към най - ценното - живота и здравето на човека.

В тази връзка, нека Световния  ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 20 ноември 2016 г.да бъде отбелязан от всички организации и институции и неговото послание да достигне до всеки човек.

БОЯН КЕХАЙОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО

 

 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Ное 21, 2019

Уведомление за публично обсъждане на проект на Дългосрочна програма…

На основание Чл. 9,  Чл. 10, ал. 1 и Чл. 10, ал. 3, т. 1 от ЗЕВИ е изготвен проект на Дългосрочна програма за насърчаване на използването на енергия от… ...[още]
Ное 07, 2019

На вниманието на хотелиерите: С обнародването на Наредба за…

  Уважаеми хотелиери, На 15.10.2019 г. в Държавен вестник е обнародвана  Наредба за Националния туристически регистър (Наредбата).  Съгласно § 2 от… ...[още]
Ное 06, 2019

Уведомление за публично обсъждане на Проект на правилник за…

ПРОЕКТ НА Правилник  за организацията и дейността на Общински съвет – Неделино, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация. Предложен за… ...[още]
.