Четвъртък, 02 Юли 2020
Отбелязваме Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия
Facebook
Петък, 18 Ное 2016 10:30

 

ПРИЗИВ

 Уважаеми съграждани,

На 20  ноември  2016 г. отбелязваме Световния  ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

Нека отдадем дълбока почит към загиналите при пътни инциденти и да подкрепим онези граждани, които  са пострадали от загубата на свои близки.

Нека в памет на жертвите мобилизираме нашите усилия на всички нива  и поведем битка за  живота на пътя.Всеки един живот си заслужава.Да привлечем вниманието на семействата, учебните заведения, местните институции и неправителствени  организации и положим необходимите  усилия за налагане на нова култура в пътното движение, основана на знания, умения и уважение между хората.

Безопасността на движението е споделена отговорност и нейното повишаване не е по силите на нито една институция, колкото и мощна да е тя.

Затова днес призоваваме цялата общественост,всички граждани, институции и организации заедно да преосмислим  отношението си  към безопасността на движението , като към най - ценното - живота и здравето на човека.

В тази връзка, нека Световния  ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 20 ноември 2016 г.да бъде отбелязан от всички организации и институции и неговото послание да достигне до всеки човек.

БОЯН КЕХАЙОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО

 

 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Юни 22, 2020

Покана за обществено обсъждане на необходимостта от поемане на…

На основание чл. 15 от Закона за общинския дълг и Наредба за условията и реда за провеждане на обществено обсъждане на проекти по чл. 4 и чл. 5 от Закона за… ...[още]
Юни 17, 2020

На 19.06.2020 г. Община Неделино организира пролетно почистване на…

Уважаеми жители на община Неделино, Уведомяваме Ви, че на 19.06.2020г. /петък/ Община Неделино организира пролетно почистване на следните участъци: Обществени… ...[още]
Юни 15, 2020

Възможност за финансиране на проекти, свързани със стопанска дейност,…

Агенцията за хора с увреждания /АХУ/ обявява конкурс за финансиране на проекти за започване и развитие на самостоятелна стопанска дейност на хората с… ...[още]
.