Понеделник, 24 Септ 2018
Първа копка в ДГ №1 – изграждане на детска плoщадка
Понеделник, 25 Септ 2017 15:51
kopka2 На 25 септември 2017г. беше направена символична първа копка на обект: „Модернизиране на инфраструктурата на ОДЗ №1, гр. Неделино, чрез реконструкция на дворно пространство и изграждане на зона за игра и игрово обучение", находящ се в гр. Неделино.
kopka1 Началото на строителните работи бе дадено от Кмета на община Неделино Боян Кехайов и управителя на фирма „БАРИН АЛП-ЕООД"- Георги Писков.
kopka3Гости на тържествената първа копка бяха служители на Общинска администрация – гр.Неделино, центровете към нея, персонала към ДГ №1, деца, родители и граждани на общината, които по традиция бяха посрещнати от домакините с пита и сол.
Преди самата церемония, думата бе дадена на Кмета на община Неделино Боян Кехайов. В словото си той подчерта, че винаги ще полага грижи към най-малките жители на общината и отправи пожелание за успешно завършване на този дълго чакан проект, чрез реализацията, на който детското заведение ще има една обновена визия и ще се осигури пълноценно и безопасно пространство за отдих, спорт и игра на децата.
kopka4 
Очакванията са площадката да бъде финализирана в началото на месец декември 2017г.
Така малчуганите ще се радват на къщичка за тихи игри, беседка, пясъчник, въжена катерушка, люлка тип „Махало", люлка тип „Везна" и още много други съоръжения за игри.
kopka5Само за две години управление на новото общинско ръководство, се реализира четвърта детска площадка в нашата община.
 
 
 
.