Петък, 24 Ное 2017
Съобщение до всички, желаещи да предложат терени за продажба или под наем
Вторник, 07 Ное 2017 16:15

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

За решаване на един от основните социални проблеми в Община Неделино свързан с безработицата и голямата миграция, кметът  Боян Кехайов и общинското ръководство полагат големи усилия за привличане на инвеститори, като от проведените до момента разговори от страна на същите възникват сериозни проблеми с предоставянето им на терени – общинска собственост.

В тази връзка се обръщаме към Вас, с цел подпомагане на нашите намерения и осигуряване на частни терени на инвеститорите, като към момента се търсят площи със следните параметри в регулация:

  • за преработка на селскостопанска продукция – терен от 10дка;
  • за изграждане  на дървопреработвателно предприятие – терен от 5дка;
  • за създаване на промишлено производство – 7дка;
  • за предприятия в сферата на леката промишленост – 5дка;
  • за преработка на билки – 3дка.

Тези от Вас, които разполагат със собствени  терени и проявяват интерес към настоящото съобщение могат да получат допълнителна информация от общинска администрация, ежедневно /отдел ТСУ/.

 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Ное 17, 2017

Уведомление за публично обсъждане на предложение на проект на…

На основание чл.66, ал.1 от ЗМДТ,  и чл.20 от Наредбата на общински съвет Неделино, за  определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на… ...[още]
Ное 02, 2017

Съобщение до наследниците на Здравко Карамфилов Пашов, Никола Асенов…

Съобщение за изготвен ПУП-ПРЗ за УПИ V - за детска градина в кв. 13 по Кадастрален и регулационен план на с. Оградна, общ.… ...[още]

Времето

.