Събота, 20 Ян 2018
Съобщение до всички, желаещи да предложат терени за продажба или под наем
Вторник, 07 Ное 2017 16:15

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

За решаване на един от основните социални проблеми в Община Неделино свързан с безработицата и голямата миграция, кметът  Боян Кехайов и общинското ръководство полагат големи усилия за привличане на инвеститори, като от проведените до момента разговори от страна на същите възникват сериозни проблеми с предоставянето им на терени – общинска собственост.

В тази връзка се обръщаме към Вас, с цел подпомагане на нашите намерения и осигуряване на частни терени на инвеститорите, като към момента се търсят площи със следните параметри в регулация:

  • за преработка на селскостопанска продукция – терен от 10дка;
  • за изграждане  на дървопреработвателно предприятие – терен от 5дка;
  • за създаване на промишлено производство – 7дка;
  • за предприятия в сферата на леката промишленост – 5дка;
  • за преработка на билки – 3дка.

Тези от Вас, които разполагат със собствени  терени и проявяват интерес към настоящото съобщение могат да получат допълнителна информация от общинска администрация, ежедневно /отдел ТСУ/.

 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Ян 08, 2018

Фирма "Рила Инфотех" открива процедура по уточняване…

На вниманието на жителите на гр.Неделино Уважаеми съграждани, От 08.01.2018 г. /понеделник/ фирма „Рила Инфотех“открива процедура по уточняване на граница на… ...[още]
Ян 04, 2018

Покана за публично обсъждане на Бюджет 2018 г. на Община Неделино

На основание чл.84, ал.6 от Закона за публични финанси, Кметът на Община Неделино – Боян Кехайов, кани жителите на Община Неделино, представителите на бизнеса,… ...[още]

Времето

.