Вторник, 17 Окт 2017
Тържествено откриване на новата учебна година
Петък, 15 Септ 2017 14:20
2Кметът на община Неделино Боян Кехайов бе гост на тържественото откриване на новата учебна година в СУ „Св.Св.Кирил и Методий"-гр.Неделино.
Пред изпълненият с ученици, родители и учители двор кметът се обърна към всички с пожелание и в бъдеще училището да защитава с постижения статута и имиджа си на едно добро и успешно училище в общината.
1Той изказа благодарност на училищното ръководство за усилията, които полагат за успешното и хармонично израстване на всеки възпитаник.
След края на празничната програма, кметът Боян Кехайов лично присъства в класните стаи на 38-те първокласника и им подари книжки с послание за успешни училищни начинания и покоряване на нови знания.
5Учебната година започна и за ОУ „Васил Левски" – с.Средец, Детска градина №1, Детска градина „Пролет" и Детска градина „Зора"-с.Средец, където присъстваха представители от Общинска администрация.
Те отправиха пожелания за успешен старт на новата учебна година и бъдещи успехи.
3Книжки бяха раздадени и в ОУ „Васил Левски" – с.Средец.
Ръководството на община Неделино пожелава здраве, сили и търпение през новата учебна 2017/2018г.
 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Окт 06, 2017

Съобщение за влошаващи се метереологични условия

По повод постъпило предупреждение в община Неделино от Националния институт по метеорология и хидрология – БАН Ви уведомяваме за очаквани опасни метеорологични… ...[още]
Окт 06, 2017

Съобщение за продължаване изпълнението на проект

Продължава изпълнението на проект ,,Искрица за независим живот –комплекс от социални и здравни услуги чрез създаване на Център за услуги в домашна среда -… ...[още]

Времето

ОБЩИНА

Общински съвет

.