Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

На 09.10.2021 г. /събота/ за времето от 10:00 до 16:00 часа, Община Неделино организира безплатни профилактични прегледи

УВАЖЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Уведомяваме Ви, че на 09.10.2021 г. /събота/ за времето от 10:00 до 16:00 часа, Община Неделино организира безплатни профилактични прегледи.

Те ще бъдат извършени от специалисти от Университетска болница „Майчин дом“ гр. София с ръководител проф. д-р Иван Костов –  изпълнителен директор на СБАЛАГ „Майчин дом“ и д-р Иван Диков – началник на Диагностично-консултативен център в СБАЛАГ „Майчин дом“.

Прегледите ще включват гинекологичен преглед, включително и ехография.

В рамките на определеното време, ще бъдат извършени максимум 80 профилактични прегледа.

Всички, които желаят да се включат в профилактичните прегледи, могат да се запишат в община Неделино /при г-жа Румяна Бабачева – технически сътрудник на кмета/ или да се обадят на тел: 030729292

В рамките на инициативата, ще има възможност да се извършат консултации с водещи специалисти и национални консултанти, за кардиологични проблеми, хирурзи, педиатри, кожни болести, ендокринолог и ортопед.

Поради неотложни ангажименти, прегледите от проф. д.р  Карен Джамбазов, д.м – специалист уши, нос и гърло, няма да се състоят.

Ще бъдат извършени прегледи и консултации от д-р Костов – специалист ортопед.

От ръководството!

Skip to content