Неделя, 16 Юни 2019
На 05.06.2019г. кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на община Неделино
Четвъртък, 06 Юни 2019 10:12
ulitsi2019УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Уведомяваме Ви, че на 05.06.2019г. кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на община Неделино по обособени позиции както следва:

Обособена позиция № 1:  Реконструкция и модернизация на улици - "Стръмни рид", "Райко Даскалов",  „Добри Чинтулов“, „Гавраил Генов“.

Обособена позиция №2: Реконструкция и модернизация на улици - „Ивайло“, „Йордан Йовков,  „Вела Пеева“, „Любен Каравелов,  „Свилен Русев“.

Обособена позиция №3: Реконструкция и модернизация на улици -  „Владимир Заимов“,  „Никола Вапцаров“.

Обособена позиция №4: Реконструкция и модернизация на улици - „Стефан Караджа“, „П. Р. Славейков“,  „Добри Чинтулов“,  тупик в гр. Неделино,  ул. „Яворов“,  ул. с. Върли дол.

Обособена позиция №5: Реконструкция и модернизация на улици – с.Средец  кв.“Бозови“, с. Средец кв. „Соколови“, с. Средец  кв. „Кролеви“,  с. Кундево, с. Оградна махала „Карабовска“

Обособена позиция №6: Реконструкция и модернизация на улици –  в с. Диманово,  в с. Кочани, улица в с. Изгрев, кв. „Минчиви“, с. Дуня.

Обособена позиция №7: Реконструкция и модернизация на улици – в с. Бурево, с. Гърнати;

Обособена позиция №8: Реконструкция и модернизация на улици в с. Тънка бара, с. Върлино.

Общата стойност на инвестицията е в размер 450 000лв. По този начин общинското ръководство за пореден път насочва усилията си към решаване на значими обществени интереси в полза на цялото общество.
 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Май 16, 2019

Обявени са датите на които ще се проведе XVIII-тия Национален…

Обявени са датите на които ще се проведе XVIII-тия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие, от сайта на… ...[още]
Май 13, 2019

Дарителска инициатива за ремонт на сградата на църквата "Св.…

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО, Уведомяваме Ви, че в община Неделино е сформиран инициативен комитет за набиране на средства за ремонт на сградата на… ...[още]

Общински съвет

.