Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Благотворителна кампания преди Коледа и Нова година

Под звуците на празнична музика от изпълненията на колектива при НЧ „Светлина-1938“ гр. Неделино на 21 декември 2022 г. се състоя Благотворителния коледен базар, организиран от община Неделино. Изключително богат и разнообразен на артикули и вкусно приготвени ястия, той се превърна в своеобразна изложба на въображението и творчеството.

И тази година в инициативата се включиха децата и колективите на ДГ “Пролет“, ДГ „Слънце“, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино, ЦОП, ЦСРИ и НЧ „Напредък – 1972“.

Идеята на организаторите е събраните средства да бъдат използвани за благотворителност, за да може да се усети духа на празника, като всеки колектив имаше своя кауза.

Жителите от община Неделино отвориха сърцата си и дариха средства в размер на 4346 лв., като СУ „Св. Св. Кирил и Методий гр. Неделино “ и ЦОП гр. Неделино ще дарят техните събрани средства на ученици и потребители.

Днес 23 декември 2022 г. от 11:00 часа кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов връчи останалата част от сумата на 8 деца в неравностойно положение от общината. Всяко дете получи по 333 лв., както и млечни продукти дарени от г-н Валентин Кръстев – управител на Мандра „Еленка“

Skip to content