Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Покани

Покана за 24 май

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани и гости на града на празнична програма по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Заповядайте на 24 май /вторник/ от 10:00 часа на централния площад!

Кметът на община Неделино – г-н Боян Кехайов кани всички жители и гости на традиционния празник  „Наша Марта“

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов има удоволствието да покани всички жители и гости заедно да отбележим традиционния празник  „Наша Марта“.

Мероприятието ще се състои на 14 март 2022 г. /понеделник/ от 18:30 часа на централния площад.

Заповядайте!

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани на тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя по случай Националния празник на Република България Трети март и 144 години от Освобождението.

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани на тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя по случай Националния празник на Република България Трети март и 144 години от Освобождението.

Заповядайте на 3 март /четвъртък/ от 10.30 часа на централния площад.

Нека всички желаещи да се включат в инициативата и заедно да отбележим Националния ни празник при стриктно спазване на противоепидемичните мерки!

ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА, ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ, СУ “СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ“, ДГ“СЛЪНЦЕ“, ДГ“ПРОЛЕТ“, НЧ “НАПРЕДЪК – 1962“ – С. СРЕДЕЦ И С ПОДКРЕПАТА НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Инициативата ще се проведе на 22 декември 2021 г./сряда/ от 10.30 часа на центъра на гр. Неделино.

На специални щандове ще бъдат изложени ръчно изработени коледни сувенири, картички, лакомства и др. Събраните средства ще подкрепят деца – сираци от община Неделино.

Моля всички, които желаят да подкрепят нашата благотворителна акция да се включат и зарадват за Коледа нуждаещите се.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

По случай Коледните и Новогодишни празници Кметът на община Неделино кани всички жители и гости на града на по чаша вино

По повод Коледните и Новогодишни празници, кметът на община Неделино – г-н  Боян Кехайов кани всички жители и гости на почерпка с чаша вино и мезе на 22.12.2021 г. /сряда/ от 10:30 часа на централния площад. Ще бъдат раздадени и календари за новата 2022 година.

На 08.12.2021г./ сряда/ от 17.00 часа ще бъдат запалени светлините на коледната елха в центъра на града

Уважаеми жители и гости на община Неделино,
Мили деца,

За поредна година община Неделино ще създаде празнично коледно настроение и ще спази традицията и на 08.12.2021г./ сряда/ от 17.00 часа  кмета на общината г- н Боян Кехайов ще запали светлините на коледната елха  в центъра на града.

Празнична  постановка „Коледа в гората“,  подарък  от кмета на общината за  всички деца ще бъде представена в салона на Народно читалище „Светлина – 1938“ от 16.00 часа.

Дядо Коледа и Снежанка ще  зарадват всички деца с  лакомства.

Молим всички присъстващи да спазват  противоепидемичните мерки!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

На 06.09.2021 г. /понеделник/ от 20:00 часа на площада в гр. Неделино, ще се проведе тържествена „Проверка – заря“ по повод Националният празник 6 – ти септември 136 години от Съединението на България

Уважаеми жители и гости на гр. Неделино,

Уведомяваме Ви , че на 06.09.2021 г. /понеделник/ от 20:00 часа на    площада в гр. Неделино, ще се проведе тържествена „Проверка – заря“ от представителни блокове на 101- ви алпийски полк- град  Смолян, ученически отряд при СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Неделино и Представителният духов оркестър на Сухопътни войски – град София, по повод Националният празник 6 – ти септември 136 години от Съединението на България.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Skip to content