Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Покани

Църковното настоятелство на храм „Света Неделя“ – гр. Неделино кани всички граждани да посетят тържествената литургия на християнския празник – Цветница

Църковното настоятелство на храм „Света Неделя“ – гр. Неделино кани всички граждани да посетят тържествената литургия на християнския празник – Цветница, която ще се проведе на 25.04.2021 г. /неделя/ от 8.30 часа.

Службата ще бъде отслужена от отец Емил при спазване на  всички противоепидемични мерки в храма.

Призовават се вярващите да спазват общоустановените правила и да избягват струпвания по време на  божествената литургия.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Професионална гимназия за приложни изкуства – Смолян и културна организация ”РА Арт” подновяват поканата си за изложба под наслов : „Силата на изкуството”

Професионална гимназия за приложни изкуства – Смолян и културна организация ”РА Арт” Ви канят на изложба под наслов : „Силата на изкуството”.

Изложбата ще гостува в читалище „Светлина   1938”-  гр. Неделино  и може да бъде посетена от 1 до 4 април 2021г. от 9.00 до 17.00 часа.

В изложбата ще видите нови творби на визуалното изкуство, създадени от младите и талантливи възпитаници на Професионалната гимназия за приложни изкуства – гр.Смолян по актуални световни и социални теми: „Коронавирусът и светът днес”, „Земята – наш дом” и „Да разбием стените”.

Проектът „Силата на изкуството” се осъществява със съдействието и финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Молим посетителите на изложбата да спазват всички противоепидемични мерки и носят защитна маска!

ВХОД СВОБОДЕН!
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Запалване на светлините на коледната елха на 04.12.2020 г.

Уважаеми жители и гости на община Неделино,

За поредна година община Неделино ще спази традицията и на 04.12.2020г. от 17.00 часа, кметът на общината г-н Боян Кехайов ще запали светлините на коледната елха, поставена в центъра на града.

Поради мерките за безопасност, празничната програма е отменена, но всички желаещи могат да присъстват спазвайки дистанция. За най-нетърпеливите да видят събитието и да се снимат пред коледното дърво ще бъдат осигурени лакомства.

Спектакъл „Повече от магия“ на театър „Трио“- Бургас

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов, съвместно с фондация „За Родопите“ имат удоволствието да поканят всички деца  на спектакъла „Повече от Магия“ на театър „Трио“ Бургас, който ще се състои на 07.10.2020г. /сряда/ от 13:30 часа на централния площад.

Община Неделино е една от 20-те населени места, където  децата ще имат възможността да  се докоснат до магията на театъра.

Спектакълът е част от Международния театрален фестивал за детска и младежка публика – „Забранено за възрастни“.

„Забранено за възрастни“, реализиран с подкрепата на Министерство на културата и със съдействието на  Фондация „Америка за България“.

ВХОД СВОБОДЕН
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Откриване на новоизградена детска площадка в ДГ „Пролет“

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов има удоволствието да Ви покани на тържественото откриване на новоизградената детска площадка в Детска градина „Пролет“ гр.Неделино по проект „Изграждане на нови площадки за игра и облагородяване на съществуващи пространства в Детска градина „Пролет“, финансиран с Договор РД – 09 – 31/12.02.2020г. по проект „Красива България“, кампания 2020 г.

Заповядайте на 15.09.2020 г./ вторник/ от 11.00 часа в двора на детското заведение.

Първи турнир за „Купата на кмета на община Неделино“

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Каним Ви да бъдете част от  Първи турнир за Купата на кмета на община Неделино“ , който ще се проведе на 31 юли (петък) 2020 г., от 17:30 часа на новоизградената спортна площадка „Неделино“.

В турнира ще вземат участие следните отбори: КХ Баните, КХТ Лъвчета 2016 – Неделино, Национален отбор на България за юноши до 16г., СКХТ Чепинци.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Skip to content