Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Покани

Покана – откриване на спортна площадка в двора на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Имаме удоволствието да Ви поканим заедно да открием реконструирания обект в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с наименование: Ремонт на спортна площадка към сградата на СУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Неделино в ПИ 51319.502.126 по КК на гр. Неделино. Мероприятието ще се състои на 01.06.2023 г. /четвъртък/ от 10:30 часа на спортната площадка.

Строително-монтажните дейности включват монтаж на настилка от изкуствена трева, монтаж на мрежа за метална ограда, монтаж на дървени скамейки, монтаж на врати и мрежи за футбол,  на осветителни тела и др.

Стойността на обекта възлиза в размер на 95 746 лв. с ДДС. По искане на община Неделино средствата са осигурени  по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища към Министерство на образованието и науката.

До този момент площадката бе предвидена само за футбол и хокей на трева, но за първи път по искане на учениците от СУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Неделино функционалността и ще се надгради с  тенис на корт и всички пособия към него.

За откриването на реконструирания обект за първи път ще се изиграе приятелски мач.

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов кани всички жители и гости на общината на празничната програма по случай 24 май

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов има удоволствието да покани всички жители и гости на общината на празнична програма по случай 24 май – ден на светите братя Кирил  и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Заповядайте на 24 май /сряда/ от 10:00 часа на централния площад!

Кметът на община Неделино Боян Кехайов кани всички жители и гости на града заедно да отбележим един от най-почитаните български празници – Гергьовден  /Адралез/

Кметът на община Неделино Боян Кехайов кани всички жители и гости на града заедно да отбележим един от най-почитаните български празници – Гергьовден  /Адралез/.

Възстановката на ритуала „Опяване на китки и бродене на реката за здраве“ ще се състои на 6-ти май 2023г. /събота/ от 07:30 часа в местността „Турчин мост“.

Празничното мероприятие ще продължи от 09:00 часа на централния площад с изпълненията на самодейци от НЧ „Светлина-1938“ гр. Неделино.

Специални гости ще бъдат оркестър „ПИМ“ с ръководител Тинчо Севдалинов.

За всички, които желаят да посетят местността „Турчин мост“ и да се включат в сутрешния ритуал, ще има осигурен транспорт от 07:00 часа на паркинга на училището.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов Ви кани на официална церемония първа копка за реализацията на обект: „Реконструкция на общински път SML 3181 – Неделино – с. Еленка – мах. Стамово

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов има удоволствието да Ви покани на официална церемония първа копка за реализацията на обект: „Реконструкция на общински път SML 3181 – Неделино – с. Еленка – мах. Стамово, общ. Неделино с дължина 5 км., финансиран със Споразумение между Министерство на регионалното развитие и благоустройството и общ. Неделино.

Мероприятието ще се състои на 05.04.2023 г. /сряда/ от 11:00 часа в центъра на с. Еленка, общ. Неделино.                                                               

Ще бъде даден и курбан за здраве и благополучие.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Кметът на община Неделино – г-н Боян Кехайов кани всички жители и гости на традиционния празник „Наша Марта“

ПОКАНА

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов има удоволствието да покани всички жители и гости заедно да отбележим традиционния празник  „Наша Марта“.

Мероприятието ще се състои на 14 март 2023 г. /вторник/ от 18:30 часа на централния площад.

Заповядайте!

Община Неделино и църковното настоятелство в града организират честване на Богоявление (Йордановден)

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

По традиция и тази година на 06.01.2023 г. /петък/ Община Неделино и църковното настоятелство организират честване на Богоявление (Йордановден).

На всички жители и гости на общината съобщаваме, че от 08:00 часа в храм „Св. Неделя“ – гр. Неделино отец Емил Лилов ще отслужи тържествена литургия, а ритуалът по хвърлянето на кръста в река Неделинска /района на „Турчин мост“/ ще се състои от 10:30 часа.

За всички участници е осигурена парична награда.

Желаещите да участват в ритуала се записват на място.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

От Общинското ръководство и
църковното настоятелство!

Skip to content