Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Покани

На 08.12.2021г./ сряда/ от 17.00 часа ще бъдат запалени светлините на коледната елха в центъра на града

Уважаеми жители и гости на община Неделино,
Мили деца,

За поредна година община Неделино ще създаде празнично коледно настроение и ще спази традицията и на 08.12.2021г./ сряда/ от 17.00 часа  кмета на общината г- н Боян Кехайов ще запали светлините на коледната елха  в центъра на града.

Празнична  постановка „Коледа в гората“,  подарък  от кмета на общината за  всички деца ще бъде представена в салона на Народно читалище „Светлина – 1938“ от 16.00 часа.

Дядо Коледа и Снежанка ще  зарадват всички деца с  лакомства.

Молим всички присъстващи да спазват  противоепидемичните мерки!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

На 06.09.2021 г. /понеделник/ от 20:00 часа на площада в гр. Неделино, ще се проведе тържествена „Проверка – заря“ по повод Националният празник 6 – ти септември 136 години от Съединението на България

Уважаеми жители и гости на гр. Неделино,

Уведомяваме Ви , че на 06.09.2021 г. /понеделник/ от 20:00 часа на    площада в гр. Неделино, ще се проведе тържествена „Проверка – заря“ от представителни блокове на 101- ви алпийски полк- град  Смолян, ученически отряд при СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Неделино и Представителният духов оркестър на Сухопътни войски – град София, по повод Националният празник 6 – ти септември 136 години от Съединението на България.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Покана за информационно събитие за еврофондовете в Неделино на 01.09.2021

Уважаеми дами и господа,

имаме удоволствието да Ви поканим на 01.09.2021 г. (сряда) от 13:00 до 15:00 ч. на централния площад на гр. Неделино (пред сградата на Общинска администрация – Неделино), където ще се проведе информационно събитие, организирано от Областен информационен център – Смолян.

Експертите на Центъра ще предоставят информация за актуални и предстоящи процедури по оперативните програми и Програма за развитие на селските райони през 2021 г.

Екипът на ОИЦ – Смолян ще бъде на разположение за да отговори на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

Очакваме Ви!
Екипът на ОИЦ – Смолян

Покана за среща с Президента на Република България на 28.08.2021 г. /събота/ от 15:30 ч. в центъра на гр. Неделино

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Уведомяваме Ви, че на 28.08.2021 год. /събота/ на посещение в гр. Неделино ще бъде г-н Румен Радев – Президент на Република България.

Срещата с граждани ще се проведе в центъра на гр. Неделино от 15:30 часа.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Покана за официална церемония първа копка по проект: „Текущ ремонт на бордюри и тротоари на ул. „Александър Стамболийски“ гр. Неделино с дължина 410 метра“

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Кметът на община Неделино Боян Кехайов има удоволствието да Ви покани на официална церемония първа копка по проект:  „Текущ ремонт на бордюри и тротоари на ул. „Александър Стамболийски“ гр. Неделино с дължина 410 метра“.

Мероприятието ще се състои на 09.08.2021г. /понеделник/ от 10:00 часа на ул.„Александър Стамболийски“ пред сградата на ОДЗ „Пролет“.

Моля всички присъстващи да спазват противоепидемичните мерки!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Покана за провеждане на Втория турнир по хокей на трева за Купата на кмета на община Неделино

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Каним Ви да бъдете част от Втория турнир за Купата на кмета на община Неделино, който ще се проведе от 30 юли (петък) 2021 г. до 1 август 2021 г. на новоизградената спортна площадка „Неделино“.

В турнира ще вземат участие следните отбори:

СКХТ Пловдив, СКХТ Петър Берон 2009, СКХТ Хеброс, СКХТ Лъвчета 2016, КХТ Вълците, КХТ Славия 1921, ЖКХ Локомотив 1929

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ПУБЛИКА НА ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ОЛИМПИЙСКИ СПОРТОВЕ!

Покана за първа копка по проект: „Реконструкция на дворно пространство на СОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ в УПИ I, кв.55 по плана на гр.Неделино, общ.Неделино“

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,

Кметът на община Неделино Боян Кехайов има удоволствието да Ви покани на официална церемония първа копка по проект:  „Реконструкция на дворно пространство на СОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ в УПИ I, кв.55 по плана на гр.Неделино, общ.Неделино“, по Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.

Мероприятието ще се състои на 28.07.2021г. /сряда/ от 10:30 часа в двора на СУ „Св.Св.Кирил и Методий“.

Моля всички присъстващи да спазват противоепидемичните мерки!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Църковното настоятелство на църквата „Света Неделя“ и кмета на община Неделино канят всички граждани и гости на общината на празнична литургия по случай храмовия празник на църквата.

Църковното настоятелство на църквата „Света Неделя“ и кмета на община Неделино канят  всички граждани и гости на общината на празнична литургия по случай храмовия празник на църквата.

Тържествената света литургия ще бъде отслужена на 08.07.2021 г. /четвъртък/от 8.00 часа от отец Емил Лилов.

Ще бъде даден курбан за здраве и благополучие в 12.00 часа/на обяд/ в двора на църквата „Света Неделя“ при спазване на всички противоепидемични мерки.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани и гости на града на празнична програма по случай 24 май

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани и гости на града на празнична програма по случай 24 май – ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Заповядайте на 24 май /понеделник/ от 10.30 часа на централния площад!

Skip to content