Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Покани

На 16.09.2022 г. /петък/ ще бъде открита чешма в чест на д-р Велин Карафизиев – почетен гражданин на община Неделино

Уважаеми жители и гости на Община Неделино,

Уведомяваме Ви, че на 16.09.2022г. /петък/, от 10:00 часа в района на местността „БАРЯКОВ ДОЛ“, кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов, тържествено ще  открие чешма в памет на нашия съгражданин и почетен гражданин на община Неделино д-р Велин Карафезиев. На церемонията ще бъде връчен и почетният знак присъден на доктор Карафезиев на семейството му.       

Заповядайте!

На 07.07.2022 г. /четвъртък/ от 8:30 часа ще бъде отслужена тържествена света литургия в църквата „Света Неделя“ по случай нейният храмов празник, ще бъде даден и курбан за здраве и благополучие

Църковното настоятелство на църквата „Света Неделя“ и Кмета на община Неделино канят  всички миряни на общината на празнична литургия по случай храмовия празник на църквата.

Тържествената света литургия ще бъде отслужена на 07.07.2022 г. /четвъртък/от 8:30 часа от отец Емил Лилов.

Ще бъде даден курбан за здраве и благополучие в 10:30 часа в двора на църквата „Света Неделя“,  след литургията.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Покана за 24 май

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани и гости на града на празнична програма по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Заповядайте на 24 май /вторник/ от 10:00 часа на централния площад!

Кметът на община Неделино – г-н Боян Кехайов кани всички жители и гости на традиционния празник  „Наша Марта“

Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов има удоволствието да покани всички жители и гости заедно да отбележим традиционния празник  „Наша Марта“.

Мероприятието ще се състои на 14 март 2022 г. /понеделник/ от 18:30 часа на централния площад.

Заповядайте!

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани на тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя по случай Националния празник на Република България Трети март и 144 години от Освобождението.

Кметът на община Неделино – Боян Кехайов кани всички граждани на тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя по случай Националния празник на Република България Трети март и 144 години от Освобождението.

Заповядайте на 3 март /четвъртък/ от 10.30 часа на централния площад.

Нека всички желаещи да се включат в инициативата и заедно да отбележим Националния ни празник при стриктно спазване на противоепидемичните мерки!

ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА, ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ, СУ “СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ“, ДГ“СЛЪНЦЕ“, ДГ“ПРОЛЕТ“, НЧ “НАПРЕДЪК – 1962“ – С. СРЕДЕЦ И С ПОДКРЕПАТА НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Инициативата ще се проведе на 22 декември 2021 г./сряда/ от 10.30 часа на центъра на гр. Неделино.

На специални щандове ще бъдат изложени ръчно изработени коледни сувенири, картички, лакомства и др. Събраните средства ще подкрепят деца – сираци от община Неделино.

Моля всички, които желаят да подкрепят нашата благотворителна акция да се включат и зарадват за Коледа нуждаещите се.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

По случай Коледните и Новогодишни празници Кметът на община Неделино кани всички жители и гости на града на по чаша вино

По повод Коледните и Новогодишни празници, кметът на община Неделино – г-н  Боян Кехайов кани всички жители и гости на почерпка с чаша вино и мезе на 22.12.2021 г. /сряда/ от 10:30 часа на централния площад. Ще бъдат раздадени и календари за новата 2022 година.

Skip to content