Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Поздравителен адрес от Боян Кехайов – кмет на община Неделино по случай откриването на новата учебна 2022–2023 година.

Днес отново е 15 септември – денят, в който по традиция се открива учебната година. Денят, в който с нетърпение чакаме звъна на училищния звънец!

Скъпи първокласници,

Пред вас е един непознат и нов свят, нови предизвикателства, нови приятели, нови учители. Не винаги ще е като приказка и не винаги ще е лесно, понякога ще ви липсват игрите от детската градина, но без съмнение ще бъде интересно и полезно по пътя на познанието.

Скъпи ученици,

Всяка нова учебна година открива пред вас нови предизвикателства, нови знания.

Не се отказвайте, винаги бъдете готови за новостите, колкото и да е трудно.

Бъдете любознателни и смели в преследване на мечтите си! Доверявайте се на учителите си, те ще ви помогнат да откриете най – доброто в себе си!

Уважаеми родители,

Подкрепяйте своите деца. Покажете им, че каквото и да стане може винаги да разчитат на вас. Окуражавайте ги в трудните моменти и те ще станат знаещи, успешни, можещи и вярващи в себе си достойни хора.

Няма по- висша ценност за всеки родител от това да даде добро възпитание на детето си.

Уважаеми учители,

На вас поверяваме най – свидното – нашите деца. Вие имате трудната задача и тежката отговорност не само да ги изучите, но и да ги убедите, че знанието и науката са мъдрост, която винаги дава своите плодове.

Желая ви здраве, духовни сили и упоритост , за да се борите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа!

Нека любовта на вашите ученици бъде най – ценният дар за труда ви!

УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

Skip to content