Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Поздравителен адрес от кмета на община Неделино – Боян Кехайов по случай 3 декември – Международен ден на хората с увреждания

Уважаеми  съграждани,

За мен е изключителна чест да Ви поздравя от мое име и от името на Общинска администрация – Неделино по случай Международния ден на хората с увреждания – 3 декември!

Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве и достоен живот!

Аз вярвам, че наша много важна и чисто човешка мисия е хората с увреждания да получат необходимата подкрепа за постигане на пълноценно човешко съществуване. Гаранция за успешното решаване на проблемите Ви е партньорство и сътрудничество между държавните институции, местната власт и неправителствените организации на хората и за хората с увреждания.

Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния дух и стремежа да направите живота си по-пълноценен и радостен. Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие и да протегнем приятелска ръка с разбиране и топлота.

През последните години сме свидетели на чести промени в областта на законодателството с цел подобряване живота на хората с увреждания и социалната им адаптация. Затова ще продължим да бъдем отговорни към решаването на проблемите и ще оказваме подкрепа за осигуряването на социална защита.

Пожелавам Ви повече здраве, радост и усмивки!

Честит празник!

БОЯН КЕХАЙОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО

Skip to content