Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Поздравителен адрес от кмета на община Неделино – Боян Кехайов по случай Професионалния празник на полицията – 8 ноември

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР,

Днес е денят, в който Българската православна църква почита Вашия покровител и патрон Свети Архангел Михаил – символ на властта, изпълняваща закона и осигуряваща реда!

Волята и професионализмът, с които всички Вие ежедневно служите на гражданите на община Неделино, посветени на своя дълг да осигурявате тяхната безопасност и спокойствие  са достойни за преклонение и почит! Вашите стоицизъм и отдаденост са факт, който поражда чувство на гордост и признателност към професията на полицая и всички служители в структурите за сигурност на Република България!

Като поднасям своите благодарности към всички Вас за лоялността и личната Ви посветеност, отправям пожелания за крепко здраве и благополучие!

Нека с работата и личностните си качества и занапред служите като ярък пример за всеотдайност и упоритост, достойнство и чест, отговорност и принципност!

Уверен съм, че предизвикателствата на времето, в което живеем, ще бъдат и занапред фактор, който да Ви мотивира да продължавате да влагате време и усилия във високоотговорната си работа!

Нека Св. Архангел Михаил винаги бди над Вас, да Ви пази от беди и да Ви помага да се справяте с предизвикателствата на ежедневието!

Желая да постигнете всички Ваши лични цели и професионални намерения  и да изживеете много мигове на радост, споделени с близките до сърцето Ви хора! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Skip to content