Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Сумата необходима за транспортиране на тленните останки на Борислав Дюлев е събрана, но всички, които желаят да дарят средства вече в помощ на опечаленото семейство могат да го направят

Във връзка с получени запитвания в Общинска администрация – Неделино на хора желаещи да подпомогнат семейство Дюлеви и стартиралата дарителска кампания за осигуряване на средства за транспортиране на тленните останки на нашия съгражданин Борислав Дюлев, Ви информираме следното:

Сумата необходима за транспортиране на тленните останки на Борислав Дюлев е събрана.

Всички, които желаят да дарят средства вече в помощ на опечаленото семейство могат да го направят на следната банкова сметка:

BIC: IABGBGSF

IBAN: BG11 IABG 7491 1002 8644 01

ТИТУЛЯР: АСЯ СЕВДАЛИНОВА ДЮЛЕВА

ВИД ВАЛУТА: BGN

До момента служители от структурите към Общинска администрация – Неделино успяха да съберат сумата от 2200 лв.

След предварителен разговор с част от общинските съветници на Общински съвет – Неделино, се реши да се предложи да бъде отпусната финансова подкрепа в размер на 2000 лв.

Всички разходи по транспортиране на тленните останки на Борислав от гр. София до гр. Неделино ще бъдат за сметка на община Неделино.

Двама бизнесмени от гр. Неделино, живеещи в гр. София дариха по сметката в Испания обща сума в размер на 3000 лв.

От мое име и от името на опечаленото семейство изказвам искрена благодарност на всички съграждани, роднини, близки, приятели, хора от страната и чужбина, които оказаха съпричастност в този труден за семейството момент.

По желание на родителите, тъй като необходимата сума вече е събрана и благодарение на бързата реакция на всички дарители, кампанията продължава в подкрепа на семейството до приключването на дейностите по погребението.

Всички ние приемаме този акт на дарителство като безспорно доказателство за милосърдие, човечност и искрена доброта към съдбата, сполетяла нашите съграждани.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Skip to content